Livgivende berøring

Husk din krop – du skal bruge den resten af dit liv…

Husker du at lytte til, hvad din krop har brug for? Kroppen har ingen kilometertæller, som fortæller dig hvornår den trænger til “ny olie” ligesom eksempelvis din bil. Du skal selv være god til at mærke efter og lytte til, hvad din krop fortæller dig. Ligesom du sikkert gør med bilen, bør du også forebygge fremfor at behandle, når det gælder din krop. Den fortjener det og du er afhængig af den resten af dit liv. Massage er ikke bare forkælelse men også næring til din krop som giver energi, hjælper med udrensning og udskillelse af lagrede affaldsstoffer og som øger smidighed og elasticitet.  

Her kan du læse en artikel fra 2010 om, hvordan de på Holmstrupgård i Århus i mange år har prioriteret den pædagogiske massage som en del af deres samlede behandling af unge.

http://www.paedagogisk-massage.dk/cfpm_pdf/socialpsykiatri2010_2.pdf